Kerstdiner 2017 gezamelijk met de ISB

Kerstdiner ISB en IVM 9 december

 

Op zaterdag 9 december werd te Belvedère Ede het jaarlijkse kerstdiner georganiseerd door en voor de Identiteitsgroep Steenrode baretten en de Identiteitsgroep Vredesmachten. Omstreeks 17.00 uur arriveerden de wapenbroeders met of zonder partner voor een welkom van Charles van Gelden en een drankje aangeboden door de organisatie.  Er waren toespraken van de 2 voorzitters van de verschillende besturen van de Identiteitsgroepen. Daarop volgend had de voorzitter van het hoofdbestuur ook nog een woordje klaar.

Na de toespraken werd er even stil gestaan bij het ontvallen van een aantal leden. Zo zijn we dit jaar bijvoorbeeld Dhr. Nicolaas van der Heijden en Dhr. Rien Morsink verloren.

Rond 18.15 uur werden de kersttafels bezet door de hongerige bezoekers. Tegen 18.20 uur werd, door de 3 charmante jongedames in opleiding van Belvedère, de lepel amuse opgediend: gerookte zalm en truffel crème of rundcarpacio met aceto. Deze avond hadden we nog een extra bijzondere gast, eigenlijk 2:  de kerstman met zijn vrouw,  mevrouw Claus, waren te gast om de juiste wensen voor de feestdagen over te brengen. Natuurlijk was er aandacht voor speciale gasten deze avond…..

De sfeer was goed en een ieder genoot van zijn of haar 1e gang; (gepeperde) pompoensoep met lente-ui en uitgebakken spekjes of aardappel knolselderijsoep met truffel met daarbij een broodje met kruidenboter. De drankjes werden aangeboden door de organisatie.

Bij elke tafel werd door de voorzitter van de IVM een toast uitgebracht waar vervolgens een foto van werd gemaakt. Allen waren tevreden met dit begin.

Het hoofdmenu bestond uit varkenshaas of zalm met wintergroente en een creatief aardappelgratin gerecht. De borden werden nagenoeg schoon geschraapt, zo lekker was deze maaltijd.
In totaal waren er 30 aanwezigen in bondstenue of in een net burgertenue. Na het eten werden er vele gelegenheidsplaatjes geschoten.

De ISB voorzitter bedankte een ieder, natuurlijk in het bijzonder de organisatie en de serveersters en kok, voor zijn of haar aanwezigheid en wenste allen een veilige reis naar huis….de natte sneeuw was al begonnen te vallen.

Naar de foto’s

 

, , , , , , ,

Wilt u ook lid worden van Identiteitsgroep Vredesmachten?

Copyrights 2016 Identiteitsgroep Vredesmachten
Scroll naar boven