Herinnerings – DVD veteranendag 1e lustrum 27 juni 2009

Herinnerings – DVD veteranendag 1e lustrum 27 juni 2009

 Deze unieke DVD bevat de integrale filmbeelden van elk van de afzonderlijke onderdelen van de Nederlandse Veteranendag en geeft bovendien een samenvatting van de hele dag. Het muziekprogramma maakt, net zoals de city-tour onderdeel uit van de manifestatie op het Malieveld. Deze beelden zijn opgenomen in de samenvatting. De beelden zijn gemaakt door de AudioVisuele Dienst Defensie en de NOS, en zijn gedeeltelijk al eerder uitgezonden. Ook is er een aparte impressie opgenomen van de veteranen fietstocht 'In het spoor van de Prinses Irene Brigade'.

Er kan vanuit het hoofdmenu een eigen keuze worden gemaakt voor elk van de onderdelen Fietstocht, Ridderzaal, Medailleparade, Defilé en Samenvatting/Manifestatie Malieveld. Als er geen keuze wordt gemaakt start de DVD automatisch met de samenvatting.

Omdat in 2006 bleek dat er niet voldoende belangstelling was om DVD’s met het programma van de Nederlandse Veteranendag te kopen, heeft het Comité Nederlandse Veteranendag destijds besloten in het vervolg de DVD’s niet meer te koop aan te bieden. Vanaf 2007 wordt weliswaar een DVD gemaakt, maar die wordt uitsluitend als herinnering aangeboden aan alle genodigden voor de plechtigheid in de Ridderzaal, voor de gedecoreerden tijdens de medaille-uitreiking op het Binnenhof en ten behoeve van representatie.

In het lustrumjaar wordt van deze procedure afgeweken. De gratis aanbieding van de DVD 2009 aan bovengenoemde categorieën gasten vindt weer op de gebruikelijke wijze plaats. Daarnaast heeft het Comité extra DVD’s 2009 laten aanmaken voor belangstellenden die de DVD willen kopen.

Deze DVD is alleen te koop bij de webwinkel van de Nederlandse Veteranendag. De prijs is slechts € 2,50 inclusief btw en verzendkosten. De speelduur is 3 uur en 37 minuten.
De DVD is vanaf medio november 2009 leverbaar!

Voor een bestelling ga direct naar www.veteranendagwinkel.nl.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Copyrights 2016 Identiteitsgroep Vredesmachten
Scroll naar boven