De vereniging

Iedereen die uitgezonden in geweest “in dienst van de vrede” kan lid worden van de IVM.
Dus niet alleen deelnemers aan VN missies maar deelnemers van werkelijk alle vredesmissies (E.U.,NAVO,enz.) zijn welkom.

Als u nog geen lid bent van de Identiteitsgroep Vredesmachten, maar na het bekijken van deze website dat wel zou willen.
Meldt u dan nu aan als nieuw lid van de IVM dat kan o.a. door het invullen van een aanmeldingsformulier, welke op te vragen is bij: [email protected] of  klik hier om u gelijk als lid van de IVM in te laten schrijven.

Het lidmaatschap van de Bond van Wapenbroeders (waar de IVM een onderdeel van is) Kost €28.00 per jaar en als u een machtigingsformulier invult krijgt u €1.- korting.
U ontvangt dan ook het blad “Wapenbroeders” 6x per jaar.
En u heeft dan de mogelijkheid om met de IVM deelnemen aan o.a. Defilé/veteranendag in Den Haag en natuurlijk de Ledenbijeenkomst/reunië van de IVM en andere activiteiten.
(mensen die al lid zijn van een reguliere afdeling van de Bond van Wapenbroeders kunnen zich over laten schrijven naar de IVM of secundairlid worden van de IVM).