Aanmelden bevrijdingsdefilé Wageningen

Geachte IVM-er,

Het bestuur van de Identiteitsgroep Vredesmachten (IVM) zal op vrijdag 5 mei 2017 met een detachement deelnemen aan het Bevrijdingsdefilé te Wageningen, en heeft daarbij het genoegen alle IVM-ers uit te nodigen om hieraan deel te nemen, en hun eventuele partner voor het bijwonen van deze activiteit.

BEVRIJDINGSDEFILÉ WAGENINGEN 2017

1. Datum: Vrijdag 5 mei 2017
2. Deelname: Alle IVM-ers en andere Veteranen, dus niet beperkt tot leden van de BvW (IVM).
3. Tenue: Zie het gestelde in pt. tenue.
4. Aanmelden: Door uiterlijk 12 maart 2017 het Antwoordformulier Wageningen 2017 ingevuld terug te sturen. Het is voor de leden van de BvW (IVM) niet pertinent noodzakelijk om het aanmeldingsformulier in te vullen, dat in het Bondsblad van februari 2017 is opgenomen.
Alle aanmeldingen, die via het invullen van het Antwoordformulier Wageningen 2017 binnenkomen, worden aan de BvW doorgegeven.
5. Nadere bijzonderheden: Indien u, al dan niet met partner/ begeleider, met de trein naar/ van het NS station Ede-Wageningen wenst te reizen dient u de benodigde NS vrijvervoerbewijs voor uzelf zo spoedig mogelijk bij het Veteraneninstituut aan te vragen. Tussen het NS
station Ede-Wageningen en Wageningen rijden bussen. Degenen, die met eigen auto komen, kunnen op het antwoordformulier een parkeerkaart aanvragen. Verdere bijzonderheden zullen t.z.t. bekend worden gemaakt aan degenen die zich hiervoor hebben aangemeld.

HERDENKINGSDIENST IN JOHANNES DE DOPERKERK TE WAGENINGEN 2017

1. Datum: Vrijdag 5 mei 2017.
2. Deelname: Alle IVM-ers, die niet aan het bevrijdingsdefilé deelnemen.
3. Tenue: Zie het gestelde in pt. Tenue.
4. Aanmelden: Door uiterlijk 12-03-2017 het Antwoordformulier Wageningen 2017 ingevuld terug te sturen.

Deelname aan de Herdenkingsdienst is slechts mogelijk indien men niet aan het defilé deelneemt. Minder validen veteranen kunnen zich opgeven voor het meerijden op een voertuig in het defilé of een plaats op de tribune. Partners/ begeleiders kunnen NIET MEERIJDEN. Wel kan voor een partner/ begeleider op het antwoordformulier worden aangegeven dat men in aanmerking wil komen voor een plaats op de tribune.

Tenue.
Het tenue is als volgt nader omschreven:
– Actief dienende militairen : DT met model opgemaakte onderscheidingen, lage schoenen, geen handschoenen.
– Leden Bond van Wapenbroeders (IVM) : Bij voorkeur bondstenue met model opgemaakte onderscheidingen of één van de bovengenoemde tenues.
– Overigen : Zoals actief dienende militairen of donkere blazer (liefst zwart of donkerblauw) met model opgemaakte onderscheidingen, middengrijze broek/ rok, wit overhemd, donkere das (liefst zwart), donkere sokken (liefst zwart) en zwarte lage schoenen (liefst met gladde neus).
– Allen : Baret gedragen tijdens uitzending

Let op! 
De uiterste datum voor terugsturen van het Antwoordformulier Wageningen 2017 (12 maart 2017) is gebaseerd op het vereiste voor deelname aan het defilé in Wageningen.

, , , , , , , ,

Wilt u ook lid worden van Identiteitsgroep Vredesmachten?

Copyrights 2016 Identiteitsgroep Vredesmachten
Scroll naar boven